Yhteistyökumppanit

merkit_kuva

Hyödyllisiä linkkejä

DigiTV
Valtakunnallinen palvelukeskus DigiTV Info vastaa digitaalista televisiota koskeviin kysymyksiin. Palvelukeskus vastaa digi-tv:n peruskysymyksiin: digi-tv:n näkyvyysalueet, laitteiden perusominaisuudet ja laitteiden asentaminen, digi-tv:n ohjelma- ja palvelutarjonta. DigiTV Info tukee Suomen Schneiderin maahantuomia Medion-, Zehnder- ja Schneider -digisovittimia, Kjaerulff 1:n edustamia Digiality-, Maximum- ja Topfield -digisovittimia sekä Laatuantennin edustamia Handan-digisovittimia.
www.digitv.fi

Kodintekniikkaliitto ry
Kodintekniikkaliitto on kodintekniikan vähittäis- ja huoltoliikkeiden toimialajärjestö. Vuonna 1936 perustetun liiton jäsenistön muodostavat eri puolella Suomea toimivat 250 kodintekniikan vähittäismyymälää ja sata huoltoliikettä.
www.kodintekniikkaliitto.fi

Turvatekniikan keskus
Turvatekniikan keskus ylläpitää ja edistää teknistä turvallisuutta ja luotettavuutta ihmisten, ympäristön ja omaisuuden suojelemiseksi. TUKES:n sivuilta löytyy hyödyllisiä oppaita ja ohjeistuksia myös kodinelektroniikasta.
www.tukes.fi

Kuluttajavirasto
Kuluttajaviraston ja kuluttaja-asiamiehen tehtävänä on turvata kuluttajien taloudellinen, terveydellinen ja oikeudellinen asema sekä toteuttaa kuluttajapolitiikkaa. Viraston sivuilta saat tietoa kuluttajan oikeuksista ja velvollisuuksista.
www.kuluttajavirasto.fi

Matkahuolto
Matkahuollon sivuilta saat ohjeita ja hintoja tavaroiden lähettämiseksi. Lisäksi sivuilla on Matkahuollon Rahdinkuljetussäännöt sekä vakuutusehdot.
www.matkahuolto.fi

Serty ry
Serty ry:n sivu antaa lisätietoa elektroniikkajätteen kierrättämisestä. Serty ry on sähkö- ja elektroniikka-alan tuottajien yhdistys, jonka tehtävänä on koordinoida jäsenyritystensä puolesta ja nimissä sähkö- ja elektroniikkalaitteiden kierrätys Suomessa.
www.serty.fi