Oulun Huoltotalo

Huoltopalvelut edullisesti
huoltopalvelut

Huoltopalvelut

Oulun Huoltotalo on kodin viihde-elektroniikkaan erikoistunut huoltoliike. Meiltä saat huoltopalvelut edullisesti ja ammattitaidolla. Huoltamalla vanhat laitteesi pidennät laitteidesi käyttöikää ja samalla teet ekologisen valinnan. Huollamme mm. televisiot, musiikkilaitteet, vahvistimet, karaokelaitteet, kosketinsoittimet , auton avaimet, piirikortit, retroradiot ja retroelektroniikkaa. Teemme yhteistyötä paikkakunnan eri myymälöiden kanssa huoltoon liittyvissä asioissa.

Yritysasiakkaat

Oulun Huoltotalo Oy on hyvä valinta yhteistyökumppaniksi yrityksenne tai yhteisönne huoltoasioissa. Meiltä saatte kaikki tarvitsemanne AV-huoltopalvelut.

Laiteinvestointeja tehdessänne haluatte varmasti laitteiden kestävän koko niiden arvioidun elinkaaren ajan. Säännöllisellä huoltamisella ja puhdistamisella laitteet kestävät ja ovat turvallisia käyttää. Viat voidaan paikallistaa jo ennen kuin ne rikkovat laitteen.

Saatte varmuuden laitehuollon toimivuudesta tekemällä kanssamme huoltosopimuksen. Määritämme huoltotarpeenne ja tarvitsemanne palvelut. Noudamme ja palautamme huollettavat laitteet ja annamme huollon ajaksi varalaitteen tilalle mahdollisuuksien mukaan.

Opastamme myös laitekannasta vastaavia henkilöitä laitteiden päivittäisessä huollossa ja ylläpidossa. Kaikki huolletut laitteet turvamerkitään halutessanne, jolloin laitteiden varastamisriski pienenee ja varastetut laitteet on todennäköisempää saada takaisin.

Huoltojen keskittäminen kannattaa, sillä palkitsemme asiakkaitamme. Kysy lisää ja pyydä tarjous myös tarvike- ja laitehankinnoista.

Yksityisasiakkaat

Tuodessasi laitteen meille huoltoon saat aina halutessasi kirjallisen kustannusarvion huollon kustannuksista. Jos kirjallista kustannusarviota ei tehdä, otamme aina yhteyttä mikäli huoltokustannukset tulevat olemaan yli 100 euroa.

Huoltoaika riippuu varaosien saatavuudesta ja työtilanteesta. Alueellisena keskushuoltoliikkeenä meillä on valtuudet tilata varaosat suoraan keskusvarastoista, joten huoltoaikamme ovat keskimääräistä nopeampia.

Puhdas laite on pitkäikäisempi ja turvallisempi käyttää. Laitteen puhdistus pölystä ja muusta liasta sisältyy aina huoltoomme.

Täytä alla oleva lähete valmiiksi tuodessasi laitteen meille huoltoon. Näin varmistat, että kaikki tarvittavat tiedot ovat käytettävissämme ennen huollon aloittamista.

Huoltolähete

Voit täyttää sähköisen huoltolähetteen verkossa. Vaihtoehtoisesti voit ladata tulostettavan version ja toimittaa sen täytettynä liikkeeseemme tuodessasi laitteesi huoltoon.

Huollettavat merkit

Huoltolähete


Oulun Huoltotalo Oy
Torikatu 33, 90100 OULU

Puhelin: (08) 311 3750
Faksi: (08) 375 041

Sähköposti: [email protected]
Verkkosivut: www.huoltotalo.com

Palvelemme arkisin maanantaista perjantaihin klo 8.30 – 17.00.

Ota yhteyttä