Oulun Huoltotalo

Linkit

Digita
Valtakunnallinen palvelukeskus Digita vastaa digitaalisia televisioita koskeviin kysymyksiin. Palvelukeskus vastaa peruskysymyksiin digi-tv:n näkyvyysalueista, laitteiden perusominaisuuksista ja laitteiden asentamisesta sekä digi-tv:n ohjelma- ja palvelutarjonnasta. Digita tukee Suomen Schneiderin maahantuomia Medion-, Zehnder- ja Schneider-digisovittimia, Kjaerulff 1:n edustamia Digiality-, Maximum- ja Topfield -digisovittimia sekä Laatuantennin edustamia Handan-digisovittimia.

Turvatekniikan keskus
Turvatekniikan keskus ylläpitää ja edistää teknistä turvallisuutta ja luotettavuutta ihmisten, ympäristön ja omaisuuden suojelemiseksi. TUKES:n sivustolta löytyy hyödyllisiä oppaita ja ohjeistuksia myös kodinelektroniikkaan liittyen.

Kuluttajavirasto
Kuluttajaviraston ja kuluttaja-asiamiehen tehtävänä on turvata kuluttajien taloudellinen, terveydellinen ja oikeudellinen asema sekä toteuttaa kuluttajapolitiikkaa. Viraston sivustolta saat tietoa kuluttajan oikeuksista ja velvollisuuksista.

Matkahuolto
Matkahuollon sivustolta saat ohjeita ja hintoja tavaroiden lähettämiseksi. Lisäksi sivustolla on Matkahuollon Rahdinkuljetussäännöt sekä vakuutusehdot.